Yritysturvallisuuden peruskurssit

Yritysturvallisuuden peruskurssit

Turvallisuus on yhteispeliä meidän jokaisen kohdalla. Hyvin hoidetuilla turvallisuusasioilla turvataan yrityksen liiketoiminta sekä työpaikkojen säilyvyys ja viihtyvyys.

On monia eri lainsäädännöllisiä velvoitteita mm. pelastuslaki ja työturvallisuuslaki, jotka velvoittavat kiinteistön omistajia ja haltijoita omalta osaltaan huolehtimaan turvallisuuteen liittyvistä asioista mm. järjestämään pelastussuunnitelmiin liittyviä turvallisuuskoulutuksia.

Tässä työssä Yrityssuojeluyhdistys ry on ollut mukana jo vuosia ja kouluttanut yritysturvallisuuden peruskursseilla jo tuhansia ihmisiä turvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Yritysturvallisuuden peruskurssi kestää kolme tuntia, ja sen tarkoituksena on saada ihmiset ymmärtämään mitä yritysturvallisuudella tarkoitetaan, ja mikä merkitys sillä on yrityksen liiketoimintaan.

Koulutus pidetään yrityksen omissa tiloissa, jolloin henkilöstön ei tarvitse lähteä erikseen pois työpaikoiltaan. Koulutuksemme keskittyy arkipäivän uhkakuviin, eli niihin keskeisiin asioihin, joihin yritysten, sekä niiden henkilöstön pitää pystyä omatoimisesti varautumaan.