KTL1E-järjestelmän käyttäjäksi

KTL1E-järjestelmän käyttäjäksi

Saamasi tunnukset ovat aina henkilökohtaiset eikä niitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Tunnuksella todennat henkilöllisyytesi ja ne vastaavat allekirjoitustasi.

Jos käyttäjätunnuksesi tai salasanasi katoavat tai epäilet niiden joutuneen vääriin käsiin, niin ilmoita siitä välittömästi järjestelmän pääkäyttäjälle Yrityssuojeluyhdistys ry, Jarmo Kelo, + 358 50 430 8326 tai jarmo.kelo(ät)yrityssuojelu.fi

Jos sinulla on jo tunnukset, voit siirtyä tänne

Ilmoittautumislomake järjestelmän käyttäjäksi:
HUOM! Lue ensin sivun alaosassa olevat ohjeet huolellisesti

  *Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

  EHDOT. Lue seuraavat ohjeet huolellisesti ennen kuin ilmoittaudut.
  Kustannukset vuonna 2024

  Täytä kaikki kentät huolellisesti. Väärien tai puutteellisten tietojen antaminen aiheuttaa tilauksen automaattisen hylkäämisen.

  Kun olet lähettänyt ilmoittautumislomakkeen, Yrityssuojeluyhdistys ry tarkistaa tilauksen tiedot ja ilmoittaa tämän jälkeen vastuuhenkilölle puhelimitse käyttäjätunnuksen, salasanan ja yrtu-tunnuksen.

  Hyväksyn samalla, että antamani henkilö- ja muut tiedot tallennetaan KTL1E-järjestelmän edellyttäviin tietokantoihin (Tietosuoja-asetus, General Data Protection Regulation, GDPR).

  Käyttäjätunnus ja salasana päästävät sisään tilausalueelle. Yrtu-tunnus on tunnus, jota käytetään erottamaan yrityksesi muista yrityksistä ja sitä kysytään aina, ennen kuin pääset tekemään tilauksia. Lisäohjeita saat, kun yritys on hyväksytty järjestelmän käyttäjäksi.
  Tunnukset ovat aina henkilökohtaiset, eikä niitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Tunnuksilla todennat henkilöllisyytesi ja ne vastaavat allekirjoitustasi. Jos käyttäjätunnukset ovat kadonneet, tai ne ovat joutuneet vääriin käsiin, ilmoita siitä välittömästi järjestelmän pääkäyttäjälle (Yrityssuojeluyhdistys ry).

  Sähköpostiosoite on se osoite, johon järjestelmä tulee jatkossa lähettämään automaattiset ilmoitukset tapahtumista. Vastuuhenkilö on se henkilö, joka yrityksessä vastaa KTL1E- avainhallintaan liittyvistä asioista.
  Jokainen yritys kirjaa jakamansa avaimet KTL1E- järjestelmän avainhallintarekisteriin, sekä ottaa avainten haltijoilta aina kirjallisen kuittauksen järjestelmän kautta tulostamaansa lomakkeeseen.

  Järjestelmään kuuluvia KTL1- ja KTL1E- avaimia ei saa siirtää yritykseltä toiselle, esim. yritysostojen kautta, vaan avaimet on palautettava välittömästi takaisin kun yritys lopettaa liiketoiminnan muodossa tai toisessa. Avaimet palautetaan aina kirjattuna postilähetyksenä tai henkilökohtaisesti järjestelmän pääkäyttäjälle, eli Yrityssuojeluyhdistys ry:lle. Avaimen tilaajalla on hallintaoikeus avaimeen, mutta omistusoikeus avaimeen on aina järjestelmän pääkäyttäjällä.

  Järjestelmään kuuluva avain on henkilökohtainen arvoesine, josta on pidettävä huolta, eikä sitä saa väärinkäyttää, eikä luovuttaa toiselle henkilölle. Jos avain katoaa, tai se varastetaan, tai se muuten on joutunut vääriin käsiin, on siitä välittömästi ilmoitettava järjestelmän pääkäyttäjälle (Yrityssuojeluyhdistys ry). Yrityksen vastuuhenkilö kirjaa avaimen välittömästi järjestelmän kadonneiden avainten listalle.

  Seuraamme avainhallintaan liittyviä asioita pistokokein ja ilmoitamme mahdollisista väärinkäytöksistä KTL1E- työryhmän edustajille, sekä tarvittaessa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomille tai poliisiviranomaisille.
  KTL1E- järjestelmän käyttäjiksi voivat liittyä teleoperaattorit, sähkö-, tele- ja antenniurakoitsijat, kunnalliset energia- ja vesilaitokset, pelastuslaitos, hissiyhtiöt, sekä Abloy- valtuutetut lukkoliikkeet.
  Lisätietoa KTL1E- järjestelmästä antaa Jarmo Kelo, + 358 50 430 8326 tai jarmo.kelo(ät)yrityssuojelu.fi

  Liittymällä KTL1E-järjestelmän käyttäjäksi, hyväksyn edellä mainitut ehdot, ohjeet ja kustannukset.

   

  Rekisteriseloste »

  Tietosuojaseloste »